dinsdag 7 juni 2011

Dinsdag 7/6

Vanochtend eerst de opzichter Luc en de metselaar op bezoek gehad voor de opmaak van offerte. Eerste tegenvaller is al binnen: het opritje naar de schuur moet opnieuw worden gedaan. Ze waren beiden stipt op tijd (8 uur) en gaven zeer goede adviezen.
Verder hadden we vandaag nog meer tegenvallers. We zijn blij dat we niet naar Italie emigreren want beide apparaten van Italiaanse makelij hebben ons al in de steek gelaten. Het begon eerder deze week met een oven die niet meer wilde afkoelen (de draadjes waren verkeerd aangesloten). Gelukkig heeft Marcel dit kunnen verhelpen en genieten weer van een goede oven.
De volgende tegenvaller was ons espresso apparaat (land van afkomst is bekend). Die veranderde vanavond in een mini Fukushima. We hadden een kleine stoom explosie, was wel even schikken. Maar goed we zijn al driftig aan het mailen met onze reparateur in NL dus hopelijk is deze ook weer gauw gemaakt.

Vandaag zijn we ook nog naar St Eloy geweest om onze 3 wiel grasmaaier voor hobbelig terrein te kopen. Helaas hadden ze net niet ons model en wordt deze morgen bezorgd vanuit een andere winkel.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten