zondag 19 juni 2011

Zaterdag 11/6

Wij waren uitgenodigd door Daniel (zoon van buurvrouw) en Juel (buurman in le Bost) voor de BBQ van de jagers. Elk jaar nodigen zij hiervoor alle buurtbewoners uit.


Laura en Leo zijn lekker gaan wandelen en hebben genoten van de omgeving (vonden het erg mooi).



Onze buurvrouw Janine had gevraagd of wij haar en haar man konden ophalen zodat we met zijn vieren aan kwamen bij de BBQ (kan zij ons voorstellen!).
BBQ was super gezellig.

We werden door Janine aan tafel gewezen (tegenover onze buurvrouw moesten we zitten).
De hert was een beetje taai maar de drank smaakte goed. Een dejeunertje van 12:00 to 18:00 uur met veel drank dus jullie begrijpen wel hoe we ons voelde na afloop (en we moesten nog eend klaarmaken voor de tables d'hotes).


Janine had mij gevraagd om voor dessert 2 taarten te maken. Deze opdracht werd doorgegeven aan de meester die hier niet heel erg blij mee was want niet al zijn spullen lagen in Frankrijk. Maar goed met een beetje mopperen maakt Marcel natuurlijk de 2 mooiste taarten voor het BBQ buffet.



Moesten allebei in 38 stukjes worden gesneden want iedereen wilde proeven. Was dus een groot succes.

De buurvrouw Janine had toen ze weg ging nog gevraagd (eerder verzocht) of we morgen après midi "avec quattre" café kwamen drinken. We liggen goed in de markt bij de buurvrouw en dat is zeer handig want ze heeft veel kinderen en kleinkinderen die ons kunnen helpen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten