zondag 19 juni 2011

Zondag 12/6

's Ochtends samen met Laura en Leo de moestuin en de border bij de muur verder opgeknapt. Het houten randje bij de border was de hele tijd al een doorn in het oog. Dus m.b.v. heel veel oude stenen uit de tuin een heel mooi randje gemaakt en ziet er echt mooi uit. Met nog wat onverwachte plantjes van Laura en Leo en wat zaadjes van cadeau's begint de tuin er toch leuk uit te zien.


Om half 5 kwam Laura in paniek naar mij toe want de buurvrouw stond aan de overkant van het meer te roepen "allez café". Kort samengevat: "komen, de koffie staat klaar".

Dus hup gauw met z'n vieren naar de overkant waar ook haar klein dochter aanwezig was. In Frankrijk is het als vrouw niet de bedoeling dat je mekaar de handschut maar dat je twee kussen geeft. Lau en Leo deden hierin vrolijk mee. Na weer een Frans lesje bij de buurvrouw (Marcel wordt streng gecorrigeerd, ik mag geloof ik meer fouten maken) zijn we weer naar de overkant gelopen voor ons laatste maal (gestoofde rund van de BBQ). Was wel een stuk beter dan dat hert maar had er nog iets langer opgekund.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten