zaterdag 22 september 2012

Zondag 16 september - zaterdag 22 september 2012

Toch alvast een korte update na onze eerste week met al onze verbouwingen.

Ik kan heel lang gaan schrijven maar op facebook heb ik een uitgebreide fotorapportage opgenomen: fotorapportage verbouwing tresor etang du cheix.
En hier de status van vandaag "het chocolade atelier en bij de deur de aparte verkoopruimte":












Het was me een weekje wel. Want onze hulptroepen Harry&Harrie wilden wel elke dag om 7:30 uur beginnen en zolang mogelijk doorwerken. Dat betekende dus tot de avond maaltijd van 20:30 uur met 1,5 uur pauze. Maar de voortgang is er ook naar. Alle muren en het plafond zitten er nu in alleen nog de laatste loodjes: de deuren en de afwerking. Hierna gaan we nog wat extra klussen doen zoals dorpeltjes in de gîte en de oprit naar de grange. Tussendoor zijn ook onze Belgische hulptroepen weer begonnen om de voorkant van de gîte dicht te maken:


Overigens hebben we zondag 16/9  nog even genoten van het prachtige weer (meer dan 25C). Voor het eerst sinds 3 maanden hebben we weer eens een wandeling gemaakt. Een wandeling die we al heel lang wilden doen n.l. de cascade van st. Priest:




Tussen alle verbouwingen door hebben we ook nog een "klein" beverratje gevangen, hadden we de eerste nachtvorst en een prachtige zonsopgang.




Nou tot volgende week maar weer met hopelijk nog meer goed nieuws en voortgang.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten