zaterdag 31 maart 2012

Vrijdag 30 maart 2012

Zoals ik al gisteren had vermeld ben ik vandaag samen met onze lieve buurvrouw Janine naar de markt van Giat geweest. Een bijzondere markt - zeer groot maar het belangrijkste: er worden kippen verkocht. Over 2 weken is de markt nog groter dan kunnen we zelfs varkens gaan scoren.
Maar nu op kippen jacht - nou eigenlijk Wyandotte jacht. We wilden natuurlijk dezelfde mooie die we nu al hebben. Helaas Wyandottes zijn niet te krijgen. Janine vond het natuurlijk wel erg leuk dat we niet voor niets naar Giat zijn gereden dus hup 4 nieuwe kippetjes in een doosje (volgens de verkoper een kruising tussen een Wyandotte en een ander soort maar volgens Daniel gewoon "manouche".



Toen we terugkwamen was eindelijk (na een week van bijna geen werkzaamheden) onze metselaar weer vol aan de gang. Onze gîte werd volgestort met beton en gelukkig hebben we de ruimte dus de betonwagen kon gewoon voor het raam van de gîte rijden en het sleurfje naar binnen gooien.

Het komend weekend wacht voor Marcel de eerste uitdagende plombier klus. Op de volgende foto liggen 5 waterleidingen die als een puzzeltje aan elkaar geknoopt moeten worden. Het is te hopen dat het lukt anders zitten de kamers zonder water. Maar goed we hebben nog een week voor de eerste "bekende" gasten.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten